My Golf Balls       Telenet Center

 
 

Goedkoop smartphone kopen

Aankoop van Smart phone of mobiele telefoon JFK Veurne

JFK Computer Systems heeft een uitgebreid assortiment van Smart phones en GSM's.

Onze ervaren medewerkers overlopen met uw de bestaande gamma's van Samsung, Apple, Nokia, HTC en andere.

Wij evalueren uw noden en gaan samen op zoek naar het toestel die het best bij U past.

Eénmaal U uw keuze heeft gemaakt zorgen wij dat deze compatibel worden met uw agenda, adressenboek en mailserver.

Ook daarna kan u beroep doen op onze ervaring en goede contacten bij leveranciers, om aanpassingen en problemen op te lossen.

Zo hoeft U zich geen zorgen te maken en kan U genieten van verschillende modaliteiten van uw nieuwe Smart phone of mobile telefoon.

Vraag ook naar eventuele acties via onze provider Telenet om goedkoper te bellen.

Waar moet u rekening mee houden bij de aankoop van een smartphone of gsm

De nieuwe generatie van mobiele telefoons hebben een waaier van mogelijkheden zoals een grote keuze uit verschillende apps, mp3-speler, hoogwaardige camera’s, gps enz. Als u uw gsm optimaal wil gebruiken is het dan ook belangrijk dat men bij zich zelf nagaat wat je eisen en verwachtingen zijn.

Wij zetten enkele basisregels voor u op rij:

The looks:

De verschillende leveranciers bieden een groot assortiment van smart phones en GSM's op markt. Van groot naar klein, van touchscreen tot klavier en van opvallend naar discreet. Smaak zal hier bepalen met welk type je naar huis gaat.

Scherm:

Een groot scherm met grote resolutie of klein scherm met kleine resolutie, er is een duidelijk verschil in gebruik daar dit de beeldscherpte bepaald en het gemak van de te lezen gegevens.

Indien u kiest voor een touch screen heeft u de keuze uit een resistief , een capacitief of multipoint capacitief scherm. Deze verschillende opties zorgen ervoor dat het gebruiksgemaakt steeds verhoogt.

Als U uw smart phone veel gebruikt onder zware omstandigheden is het aangewezen om te vragen naar een type met een extra beschermlaag voor het scherm. Dit zal ervoor zorgen dat de levensduur van uw toestel zal verhogen.

Applicaties:

Men ziet ze bijna op elke smart Phone, the apps.

Deze apps voorzien de gsm’s van leuke en veelal nuttige applicaties, maar men moet rekening houden dat deze niet steeds compatibel zijn met elk toestel en hun specifiek besturingssysteem, we zetten de voornaamste op een rij:

  • IOS, van Apple via de App Store
  • Android, van Google via Play Store
  • OS, van Blackberry via Blackberry App World
  • Windows Phone via Windows Market place
  • Bada, MeeGo en Symbian via Ovi store

Mobiel internet:

Vraag bij de aankoop van uw toestel steeds naar de capaciteit van uw abonnement (3G, 3G+ of 4G). U mag erop rekenen dat de medewerkers van JFK computers u de juiste en goedkoopste formule zullen aanbieden en dit steeds in functie van uw wensen en verwachtingen.

SIM-kaarten:

Tot op vandaag bestaan er twee soorten simkaarten, de gewone SIM-kaart en de micro SIM-kaart. De medewerkers van JFK Computers kunnen dit voor u bekijken en indien nodig een andere kaart aanmaken zodoende dat deze past in nieuw aangekochte mobiel.

De kracht van de processors:

Multitasking met een smartphone is de nieuwe trend.

Een krachtig processor zorgt ervoor dat u op een vlotte manier verschillende taken op het zelfde moment kan uitvoeren. Met een dual core of quad core processor zal u sneller kunnen werken zonder onderbrekingen.

Opties van een smartphone:

Uw favorieten momenten vastleggen

Gemakkelijk foto’s nemen en delen, met de nieuwe generatie mobiele toestellen is het zeer gemakkelijk om uw favoriete momenten vast te leggen. De steeds verbeterende kwaliteit van deze toestellen zorgt ervoor dat het gebruiksgemak optimaal is en bepaalde toestellen filmen nu ook reeds in HD. Verschillende apps zorgen ervoor dat u deze beelden op een eenvoudige manier kan delen via MMS, Facebook of e-mail.

Luisteren naar muziek, waar en wanneer je wilt.

Veelal zal u toestel beschikken over de functies MP3 en/of radio. Via deze toepassingen kan U uw favoriete muziek overal beluisteren. De meeste smartphones ondersteunen verschillende formaten waardoor het makkelijk is om muziek af te spelen.

Als u het bos niet meer door de bomen ziet.

Sinds enkele jaren kan elke wagen worden uitgerust met een GPS-systeem maar ook uw telefoon kan u de weg wijzen of bepalen waar u zit. Indien u deze optie wenst te gebruiken vraag dan steeds of het toestel is uitgerust met GPS-software.

Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers

  
  

Helpdesk

Hulp op afstand

Volg ons

Facebook icon   
Twitter icon   

Gepersonaliseerde golfballen

My Golf Balls