My Golf Balls       Telenet Center

 
 

JFK Computerservice Sint Idesbald

Computerwinkel in de buurt van Sint Idesbald

Onze specialisten van JFK Computer Systems staan bijna 20 jaar garant voor een full service betreffende uw wensen en computerbenodigheden in Sint Idesbald. Wij begeleiden U bij de aankoop van computers, laptops, randapparatuur, camerabeveiliging en andere computerbenodigdheden.

Onze computerwinkel in Veurne is een uitstekende uitvalbasis om U snel en correct te helpen in Sint Idesbald. Wij hebben reeds veel ervaring  op vlak van hardware en software voor Windows en Apple.

Ervaren medewerkers bedienen persoonlijk onze klanten die bestaan uit particulieren, bedrijven en KMO’s van Sint Idesbald en uit de regio van de westhoek. Men kan rekenen op onze kennis voor de installatie van computers, servers, internet en telefonie installaties of netwerkbeheer.

U zal versteld staan van onze service en oplossingen die steeds op maat worden aangeboden. Zo kan u bij ons terecht voor dataherstel en systeemreparatie, programmaconflicten en herinstalleren van algemene programma’s of verwijderen van allerlei virussen.

Hierdoor kunnen wij snel inspelen op uw vragen en uw verzekeren van de beste service na verkoop.

Ons IT-team kan U helpen van op afstand via onze helpdesk of komt bij U thuis in St-Idesbald om persoonlijke en dringende computerproblemen op te lossen. Zo bent U zeker dat U of uw medewerkers weer snel weer aan de slag kunnen.

Door onze grote kennis en betrokkenheid heeft Telenet ons uitgekozen om erkend dealer te worden voor de grote waaier van diensten en service die zij aanbieden. Daardoor kunnen wij u een totaalpakket aanbieden die ervoor zorgt dat u steeds kan bouwen op goede en stabiele netwerken.

Onze klanten uit Sint-Idesbald kiezen bewust voor een goede service, kwaliteit en persoonlijk contact omdat ook zij beseffen dat wij ons op deze manier onderscheiden van andere computerwinkels in St Idesbald en de Westhoek.

Neem vrijblijvend contact op met ons voor offertes of prijzen

  
  

Helpdesk

Hulp op afstand

Volg ons

Facebook icon   
Twitter icon   

Gepersonaliseerde golfballen

My Golf Balls