My Golf Balls       Telenet Center

 
 

JFK Computerwinkel | Veurne en Gistel

Computershop Veurne - Gistel

JFK Computersystems is uw officieel verkoopspunt voor Telenet in de regio van Veurne en Gistel. Wij staan garant voor correcte informatie en verkoop van digitale tv, telefonie en internet van Telenet.

Wij helpen u verder met technische ondersteuning door ervaren medewerkers die de producten van Telenet grondig kennen.

U kan bij ons terecht voor herstelling, toestellen afhalen of ruilen en productinformatie betreffende Telenet.

Computers en laptops:

De computerspecialisten van JFK Computersystems luisteren naar uw noden en zoeken daarna een oplossing op maat van uw wensen en/of problemen. Wij bouwen onze eigen systemen om u de garantie te kunnen bieden van individuele kwalitatieve producten die wij bundelen tot stabiele en krachtige systemen.

Daarnaast kan u bij ons terecht voor printers, scanners, webcams, computeraccessoires en computerprogramma’s die Windows en Apple ondersteunen.

Onze lange ervaring met bouwen en plaatsen van servers zorgen voor hoge kwaliteit en zekerheid voor uw netwerk. Onze techniekers ondersteunen U voor de na-service ter plaatse of op afstand, zo verzekeren wij U van continuïteit en een optimaal werkplezier.

Onze klanten kunnen kiezen uit een grote waaier van kwalitatieve merken zoals:
HP, MSI, ACER, Sony, Packard Bell, Logitech, Samsung en vele andere 

Onze huismerken Pointer Systems & Q-Force zijn van Belgische makelij en geven ons de mogelijkheid om een kwalitatieve service aan meer dan concurrentiële prijzen te bieden.

Multi media:

De steeds evoluerende markt van domotica zorgt ervoor dat men vandaag zowat alle technologie kan koppelen met elkaar. De medewerkers van JFK in Veurne en Gistel bekijken uw wensen en zoeken op een gepaste manier oplossingen.

U kan daarnaast bij ons terecht voor gsm, TV-toestellen, DVD-spelers, home surround systemen en nog veel meer.

Prijzen en offertes:

Daar wij U steeds de beste prijs/kwaliteit garantie willen bieden, kiezen wij er bewust voor om  geen prijzen op onze website te plaatsen.

Aarzel echter nooit om contact op te nemen met onze computerwinkels in Veurne of Gistel om een vrijblijvende offertes of prijzen op te vragen.

Het computerteam van JFK zal u met veel plezier verder helpen. 

Contacteer ons hier

Jimmy en Linsy Kluits
Zaakvoerders JFK Computersystems

  
  

Helpdesk

Hulp op afstand

Volg ons

Facebook icon   
Twitter icon   

Gepersonaliseerde golfballen

My Golf Balls