My Golf Balls       Telenet Center

 
 

JFK KMO Service

JFK Computer systems voor KMO en bedrijven

Ons computerbedrijf staat reeds vele jaren garant voor een groot aanbod van computers, laptops, servers en bijbehorende computeraccesoires.

Onze correcte service en persoonlijke aanpak heeft reeds vele klanten kunnen overtuigen van onze kwaliteit.

De beide winkels in Veurne en Gistel zorgen voor een vlotte dienstverlening in de regio van de Westhoek en omliggende gemeentes en steden.

Onze klanten bevinden zich in de verschillende Vlaamse provincies, wij ondersteunen u persoonlijk of uw medewerkers zodat u zo weining mogelijk tijd zal verliezen. Wij beseffen dat verloren tijd niet alleen financieel duur is, maar ook uw klanten zal benadelen. 

Via onze brede waaier van kwalitatieve computerproducten bieden wij steeds de beste oplossing voor uw problemen of wensen op maat voor kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Onze techniekers bekijken uw wensen en uw verwachtingen, zodoende U een optimaal rendement te bezorgen voor uw onderneming. Bij eventuele software-problemen kunnen wij U via onze Help Desk onmiddelijk op afstand verder helpen.

Onze computersystemen, servers en netwerken worden op maat opgebouwd door eigen techniekers waardoor wij perfect kunnen inspelen op uw eisen en budget.

Zie ook:

Wij zijn officiël verdeler van de Telenet producten en service voor Veurne, Gistel en de omringende gemeentes

Neem vrijblijvend contact op met ons.

 

  
  

Helpdesk

Hulp op afstand

Volg ons

Facebook icon   
Twitter icon   

Gepersonaliseerde golfballen

My Golf Balls