My Golf Balls       Telenet Center

 
 

UNIT4 C-Logic Venice

JFK Computershop - Boekhoudprogramma's

Boekhouden wordt een plezier!

Met de business software Venice bundelt UNIT4 C-Logic zijn vakkennis in een robuust, volledig geoptimaliseerd pakket voor het voeren van uw dubbele boekhouding en het beheer van uw facturatie en stock. ‘Venice voor Boekhouding en Facturatie’ staat al meer dan een kwarteeuw synoniem voor kwaliteit en ervaring. De dagelijkse input van vele duizenden gebruikers is daar niet vreemd aan. Het resultaat is dan ook een uitstekend en compromisloos product waarop u altijd zonder fout kunt rekenen.

Boekhouding

Of u nu de boekhouding voert voor een klein, middelgroot of groot bedrijf, voor een vzw of als accountant voor een hele reeks dossiers van uiteenlopende grootte, u voldoet moeiteloos aan alle wettelijke verplichtingen.

Facturatie & Stock

Een zeer volledig voorraad- en facturatiepakket waarmee u efficiënt offertes, facturen en creditnota’s opmaakt. Tijdens de overzichtelijke aanmaak van de documenten wordt de voorraadstand van de gebruikte artikels onmiddellijk geactualiseerd.

Commerciële ondersteuning

Een groepsdemonstratie, een demonstratie op maat van uw bedrijf, het downloaden van ons facturatiepakket of zelf de aanvraag van een documentatiebrochure… Manieren om onze UNIT4 C-Logic business software te ontdekken, vindt u hier!

Venice Boekhouding en Facturatie - Voor wie?

Wat baat een uitstekend product als je het niet aan de man weet te brengen?

Commerciële praatjes, we kunnen er helaas niet rond. Wie niet durft te verkondigen de snelste, de beste en de mooiste te zijn, krijgt dikwijls niet eens aandacht. Dus, een beetje opscheppen, daar doen we, zij het met een knipoog, ook wel eens aan mee. Maar, gelukkig is er meer!

Ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek toont aan dat wie met Venice werkt al snel een enthousiaste fan wordt in plaats van alleen maar een gebruiker. Geen betere reclame dan een positieve getuigenis van een tevreden klant, toch?

Boekhoudkantoren, revisoren, winkeliers, handelaars, scholen, eenmanszaken, kleine bedrijven, grote bedrijven, multinationals, noem maar op… de referenties van vele enthousiaste gebruikers liegen er niet om. Venice is de juiste keuze!

  
  

Helpdesk

Hulp op afstand

Volg ons

Facebook icon   
Twitter icon   

Gepersonaliseerde golfballen

My Golf Balls