My Golf Balls       Telenet Center

 
 

Venice Facturatie Lite edition

JFK Computerwinkel - facturatieprogramma's

Venice Facturatie Lite edition is zonder twijfel het ideale pakket voor het voeren van de minder complexe facturatie. Dankzij de jarenlange ervaring en de input van talloze gebruikers weet UNIT4 C-Logic perfect wat de kern van een facturatiepakket uitmaakt. Het is precies die kern die in Venice Facturatie lite edition werd geïmplementeerd. U krijgt daardoor precies wat u nodig heeft, zonder overtollige functionaliteiten en bijgevolg ook zonder overbodige kosten.

Venice Facturatie lite edition werd in het bijzonder ontworpen om op een eenvoudige, snelle en praktische manier offertes en facturen aan te maken. Daarbij hebben we ons bewust geconcentreerd op de essentie van die taken. Een factuur kan opgemaakt worden vertrekkend van een leeg document of op basis van een vroeger ingebrachte offerte. Het volume aan gegevens dat u met Venice Facturatie Lite edition kunt invoeren is zo goed als ongelimiteerd. Het aantal firma's, boekjaren en documenten per boekjaar wordt enkel begrensd door de beschikbare opslagcapaciteit.

Trouwens, ‘lite’ verwijst enkel naar de bedoeling om alleen de basisfunctionaliteiten in te bouwen. Zeker niet naar de manier waarop en de middelen waarmee u de facturen en offertes aanmaakt. Zo kunt u bv. rechtstreeks bij het ingeven van een verkoopdocument een klant of een artikel bijmaken of wijzigen. Op basis van gegevens beschikbaar in uw klantenfiche, kunt u onmiddellijk een e-mail versturen.

Artikel

De artikelfiche is overigens behoorlijk uitgebreid.

  • vier taalkeuzes
  • link naar afbeelding of foto
  • verklarende tekstlijnen
  • btw-gegevens
  • leveranciersinformatie
  • infoblok
  • acht vrije velden

In het overzicht van de artikels zijn aanpassingen mogelijk zonder de individuele artikelfiches op te roepen. Een manuele prijsaanpassing bijvoorbeeld kan daardoor heel gemakkelijk en overzichtelijk worden uitgevoerd. Via slepen en neerzetten (drag & drop) en copy/paste kan die lijst ook vlot gemanipuleerd worden in combinatie met bv. een rekenblad. Het gegevensverkeer kan daarbij in beide richtingen.

Verkoophistoriek

Tijdens het inschrijven van de facturen wordt automatisch een uitgebreide verkoophistoriek aangemaakt. Vanuit de bijhorende module kunt u de historiek gemakkelijk, onbeperkt en bliksemsnel raadplegen. In het overzicht volstaat het om te dubbelklikken op een detail zodat de  historiekfiche met beknopte gegevens over de factuur, de klant en het artikel wordt getoond. Wenst u meer informatie over een van de onderdelen, dan kan dat met een klik op de muis. Dezelfde consultatiemogelijkheden hebt u trouwens ook tijdens het opstellen van een document. Op die manier weet u in een handomdraai de prijs die u bij een vorige transactie hebt gehanteerd.

Afdrukken

Naast het afdrukken van de verschillende documenten is het mogelijk om die documenten als pdf-document door te sturen via e-mail.

Snelheid en eenvoud

Venice Facturatie Lite edition heeft ondanks zijn bewust beperkt gehouden functionaliteiten enorm veel te bieden. Doordat het pakket ontdaan is van alles wat met voorraadbeheer te maken heeft, is het een ideale tool voor de facturatie van diensten of de opmaak van ereloonnota's. Het pakket komt uitermate goed tot zijn recht bij de opmaak van professionele documenten waarbij snelheid en eenvoud primeert.

  
  

Helpdesk

Hulp op afstand

Volg ons

Facebook icon   
Twitter icon   

Gepersonaliseerde golfballen

My Golf Balls